Baštenska stolica Skala

Pozovite za cenu

- OTPORNA NA SVE VREMENSKE USLOVE
- 2 GODINE GARANCIJE, BRZA ISPORUKA
Šifra proizvoda: 3977 Kategorija:

Opis proizvoda

Baštenska stolica Skala, jedan od najnovijih modela iz naše ponude. Napravljena je od bagremovog drveta koje se fiksira na metalnu konstrukciju. Predstavlja idealan spoj elegancije, kvaliteta i ergonomije. Namenjena je za profesionalnu upotrebu u ugostiteljstvu, za kafiće, restorane, hotele ali i vaše bašte i dvorišta. Odličan izbor za ljude koji traže jednostavnost i vanvremenski dizajn.

Bagremovo drvo je poznato po svojoj visokoj čvrstoći i dugotrajnosti, čineći ga izvrsnim materijalom za stolicu koja će se koristiti u ugostiteljstvu. Stolica je zaštićena od UV zračenja, na taj način garantuje dugotrajnost i otpornost na oštećenja koja mogu da stvore sunčevi zraci. Takođe, ovaj premaz podjednako pomaže u održavanje same boje drveta, čuvajući njenu lepo i sjaj tokom godina.

Metalna konstrukcija ove baštenske stolice pruža dodatnu stabilnost i podršu, na taj način osiguravajući sigurno i udobno sedenje tokom dužeg perioda. Napravljena je od cevi dimenzija 30x20x1,5mm i flaha 30×4 mm, gde su spojene zavarivanjem. Za veće količine postoji mogućnost i dogovora oko plastifikacije u drugim bojama.

Baštenska stolica Skala se lako uklapa u najrazličitije ambijente, stilove i na taj način oplemenjuje prostor svojim prirodnim materijalima. Ergonomski je jako dobro urađena, drži telo u pravilnom položaju tokom sedenja.

Obzirom da je primarna namena ove baštenske stolice za korišćenje u baštama kafića i restorana, mislili smo o svim detaljima, pa je tako omogućeno da stolica bude složiva jedna u drugu kako bi se najbolje iskoristio prostor prilikom odlaganja.

Težina samog modela je 9.8kg što oslikava njegov kvalitet. Nosivost je do 150kg.

Informacije

Širina: 52cm
Dubina: 60cm
Visina: 82cm

Zemlja porekla: Srbija

Na cenu dostave utiče težina u kilogramima. Prilikom procesa kupovine na našem sajtu, dobićete tačnu informaciju o ceni dostave za Vašu porudžbinu. U samu težinu proizvoda računa se I adekvatno pakovanje za transport.

Preporučeni proizvodi