Baštenska stolica Udo

Pozovite za cenu

- IZRAĐENA OD ALUMINIJUMA - OTPORNA NA SVE VREMENSKE USLOVE
- NAMENJENA PROFESIONALNOJ UPOTREBI U UGOSTITELJSTVU
Šifra proizvoda: 7333 Kategorija:

Opis proizvoda

UDO – Elegancija i Izdržljivost za vaš Kafić ili Restoran

Upoznajte bastensku stolicu Udo koja nije samo komad nameštaja, već i prezentacija stila i praktičnosti. Izrađena od visokokvalitetnog aluminijuma otpornog na sve vremenske uslove, UDO stolica je otporna na rđu i zahteva minimalno održavanje, pružajući vam dugotrajan komad koji ostaje neizmenjen bez obzira na vremenske uslove.

Dizajn UDO stolice je jednostavno remek-delo. Savremeni izgled kombinovan sa funkcionalnošću stvara zanimljivu stolicu koja će se uklopiti u svaki ambijent. Bez obzira da li vodite kafić, restoran ili želite unaprediti svoj prostor za sedenje, ova baštenska stolica će biti savršen dodatak.

Jedna od ključnih prednosti ovog modela je njegova složivost. Ušteda prostora nikada nije bila lakša – ove stolice se jednostavno slažu jedna u drugu, omogućavajući vam da prilagodite prostor prema vašim potrebama. Ovaj praktičan dizajn čini stolicu idealnim izborom za ugostiteljske prostore gde se brza i efikasna organizacija prostora ceni.

Osim što će zadovoljiti vaše estetske standarde, UDO stolice takođe će pružiti vašim gostima izuzetno udobno sedenje. Bez obzira da li su u pitanju duži sastanci ili opuštanje uz kafu, vaši gosti će ceniti udobnost koju pruža stolica.

Izaberite boju alumijiuma i samog pletiva iz naše palete boja.

Investirajte u kvalitet, stil i dugovečnost sa UDO serijom bastenskih stolica.

 

Informacije

Zemlja porekla: Turska
Uvoznik: Pesada DOO

Širina: 57cm
Visina: 80cm
Dubina: 64cm

Preporučeni proizvodi