Gejmerska stolica xDrive Atak sivo - crna

Originalna cena je bila: 35.500,00 Din..Trenutna cena je: 31.999,00 Din..

Boje:

Sivo - crvena
- ISPORUKA ZA 24h
- 2 GODINE GARANCIJE

Opis proizvoda

TEHNOLOGIJA NASLONA ZA GLAVU SA MAGNETOM

Naš jastuk za glavu kod ovog modela ima potpuno novi dizajn koji vam omogućava da ga postavite u bilo koji položaj koji vam odgovara pomoću magneta koji se nalazi u njemu. U saradnji sa stručnjacima na polju fizioterapije i ortopedije otkrili smo da se raspodela kontakta glave i samog vrata prilikom sedenja razlikuje od pojedinca do pojedinca, prema tome redizajnirali smo naš naslon kako bi uz lako pomeranja pomoću magneta svako pronašao idealnu poziciju za sebe.

3D TEHNOLOGIJA NASLONA ZA RUKE

Nasloni za ruke su napravljeni od metalnog unutrašnjeg skeleta prekrivenog mekanim poliuretanom. Mogu se podešavati u tri različita smera kako biste pronašli najpogodniji položaj. Prilagodite naslon za ruke u najidealniji položaj za sebe. Pošto je rukonaslon prekriven poliuretanom, udobno drži vaše laktove i sprečava klizanje.

ERGONOMIJA I UDOBNOST

Za nas je vrlo važno da od naših proizvoda dobijete maksimalnu učinkovitost i da budete zadovoljni! Svaki xDrive proizvod  koji nudimo namenjen je da što više ljudi sedi u najpogodnijem položaju. Mogućnost da stopala držite ravno na podu, sa kolenima savijenim pod pravim uglom u odnosu na pod, uravnotežuje krvni pritisak vašeg tela.

Većinu našeg života provodimo sedeći. Dizajniranje stolice koja podržava naše telo na ergonomski način važno je za naše zdravlje i produktivnost. Upravo na ovom području, naši stručnjaci za industrijski dizajn xDrive dizajniraju  stolice koje su prikladne za zdravlje tela uz savetovanje profesionalnih e-sportista, specijalista za fizioterapiju i ortopediju.

NAJKVALITETNIJA PU PENA

xDrive tim za istraživanje i razvoj, sastavljen od stručnjaka u ovom polju, obraća pažnju na najsitnije detalje za vas.

Da bi se osigurala maksimalna udobnost korisnika i izbegli bilo kakvi bolovi u telu tokom dugotrajnog sedenja na stolici, xDrive koristi gustinu sunđera od +/- 68 DNS, debljinu sunđera (od 10 do 15 cm) i mekoću u svojim proizvodima u skladu sa evropskim standardima.

MEHANIZAM ZA LEŽANJE

Zavalite se i opustite uz mehanizam za ležanje sa 160° nagiba, tako da se možete gotovo potpuno ispružiti! Ako je vreme za predah od vašeg užurbanog radnog rasporeda, savršeno je podesiti nagib sedišta kada se želite opustiti i odspavati!

4 CLASS GAS LIFT

Naši 4 CLASS gasni liftovi najvišeg kvaliteta sa međunarodnim SGS Bifma sertifikatima, testirani su u 600.000 sesija pod visokim pritiskom.  Sa 4 CLASS gasnim podizačem možete prilagoditi visinu sedišta u položaj pogodan za vas i postići ergonomski stav držeći noge ravno na podu.

VISOK KVALITET ŠTOFA

Naše xDrive kancelarijske stolice dizajnirane su u skladu sa fizičkim karakteristikama samog korisnika i na taj način omogućavaju pravilno sedenje i držanje tela. Da dodamo, kada se stolica intezivno koristi nekoliko sati, pored ergonomije i udobnosti potrebno je i obratiti pažnju na kvalitet materijala, u ovom slučaju štofa kojim je presvučena. Zato smo odabrali prozračan i izdržljiv štof koji sprečava znojenje kod dugog sedenja, oštećenja prilikom prosipanja pića. Naši materijali dobili su visoke ocene na laboratorijskim testovima.

DUGOTRAJNO METALNO POSTOLJE

Koristimo metalne legure u delovima koji su izloženi visokom pritisku, kao što su unutrašnji skelet, nasloni za ruke, mehanizmi i noge, kako bi svaki proizvod koji proizvodimo bio pogodan i izdržljiv za dugoročnu upotrebu. S obzirom da su gejmerske stolice dizajnirane za dugotrajnu upotrebu, najpogodniji tip nogara su metalne baze. U xDrive Atak seriji koriste se metalne baze prečnika 70 cm sa elektrostatički obojenim premazom koje su izuzetno izdržljive.

TEHNOLOGIJA IZDRŽLJIVIH TOČKIĆA

Pored toga što su korisni za korisnike, vodimo računa da naši proizvodi budu prikladni za okruženje i svaku vrstu poda na kojoj se koriste, te projektujemo svaki deo naših proizvoda u skladu sa tim. Visoko otporni točkići koje koristimo u našim proizvodima su proizvedeni od poliuretanskog materijala. Imaju sposobnost tihe pokretljivosti koja ne ostavlja tragove i ogrebotine na podovima poput parketa, tepiha i pločica.

KROZ KOJE TESTOVE PROLAZE XDRIVE PROIZVODI?

Sa xDrive timom za istraživanje i razvoj timom koji smo formirali sa našim inženjerima i stručnjacima za fizioterapiju, svaki deo koji koristimo u našem proizvodu podvrgavamo laboratorijskim i testovima izdržljivosti, uzimajući u obzir iskustva i povratne informacije korisnika. Radimo za vas da biste imali zdravo i dugotrajno iskustvo sedenja tako što obraćamo pažnju na najmanje detalje u pogledu ergonomije i estetike u dizajnu naših modela.

Informacije

Proizvođač: xDrive
Zemlja porekla: Turska

690,00 din

Preporučeni proizvodi