Kancelarijska stolica xDrive Altay Business

58.599,00 Din.

Boje:

Sivo - crna
- AKCIJSKA CENA DO 30.11.2023.
- 2 GODINE GARANCIJE

Nema na zalihama

Opis proizvoda

ODOBRENA OD STRANE FIZIOTERAPEUTA

Serija radnih stolica xDrive Altay je uspešno prošla eksperiment koji su sproveli stručni fizioterapeuti. Kao rezultat dugoročnih ortopedskih i ergonomskih testova xDrive timova, serija radnih i gejmerskih stolica xDrive Altay može se prilagoditi prema strukturi tela korisnika, uz sve benefite koje nudi poput „rail“ naslona za glavu, integrisane lumbalne podrške, 4D tehnologije rukonaslona i multifunkcionalne mehanizme koji se koriste u odnosu na standardne kancelarijske stolice u dugoročnoj upotrebi. Ergonomski i ortopedski je odobrena, te ima za cilj smanjenje bola i rizika od zdravstvenih problema koji mogu nastati tokom dugotrajnog rada i igre, te povećanje produktivnosti.

TEHNOLOGIJA PODESIVOG RAIL NASLONA ZA GLAVU

Naš rail naslon za glavu je najnaprednija tehnologija podrške za vrat kod gejmerskih i kancelarijskih stolica. Pokretnim naslonom koji se kreće gore-dole, savršeno odgovara vašem vratu i sprečava bol koja se javlja usled nepravilnog držanja glave prilikom sedenja.

4D TEHNOLOGIJA NASLONA ZA RUKE

Nasloni za ruke su napravljeni od metalnog unutrašnjeg skeleta prekrivenog mekanim poliuretanom. Mogu se podešavati u četiri različita smera kako biste pronašli najpogodniji položaj. Prilagodite naslon za ruke u najidealniji položaj za sebe. Pošto je rukonaslon prekriven poliuretanom, udobno drži vaše laktove i sprečava klizanje.

TEHNOLOGIJA INTEGRISANE LUMBALNE PODRŠKE

Učinkovita kancelarijska stolica xDrive Altay pružiće vam idealan radni položaj za maksimalnu udobnost i uvek će biti ugodna čak i u najzauzetijim danima. Poseduje najnapredniji  sistem potpore lumbalnog dela kod gejmerskih i kancelarijskih stolica. Pomicanjem točkića na bočnoj strani stolice prema unutra i spolja, ispunjava vaš lumbalni prostor na pravi način i sprečava nastanak bolova u donjem delu leđa. Prilagodljiva je svim strukturama tela.

NAJKVALITETNIJA PU PENA

xDrive tim za istraživanje i razvoj, sastavljen od stručnjaka u ovom polju, obraća pažnju na najsitnije detalje za vas.

Da bi se osigurala maksimalna udobnost korisnika i izbegli bilo kakvi bolovi u telu tokom dugotrajnog sedenja na stolici, xDrive koristi gustinu sunđera od +/- 68 DNS, debljinu sunđera (od 10 do 15 cm) i mekoću u svojim proizvodima u skladu sa evropskim standardima.

MEHANIZAM ZA LEŽANJE

Zavalite se i opustite uz mehanizam za ležanje sa 160° nagiba, tako da se možete gotovo potpuno ispružiti! Ako je vreme za predah od vašeg užurbanog radnog rasporeda, savršeno je podesiti nagib sedišta kada se želite opustiti i odspavati!

VISOKOKVALITETNI MULTIFUNKCIONALNI MEHANIZAM

Najnoviji dizajn i najbolji kvalitet multifunkcionalnog mehanizma! Uz ovaj mehanizam na xDrive Altay kancelarijskog stolici dobićete udobno sedenje prilagođavajući visinu i nagib sedenja svojim potrebama. Sedite pod bilo kojim uglom i zaključajte svoj naslon u položaj koji god želite. Potpuna kontrola stolice na dohvat ruke!

4 CLASS SISTEM AMORTIZERA

Naši 4 CLASS amortizeri najvišeg kvaliteta sa međunarodnim SGS Bifma sertifikatima, testirani su u 600.000 sesija pod visokim pritiskom. Sa 4 CLASS gasnim podizačem možete prilagoditi visinu sedišta u položaj pogodan za vas i postići ergonomski stav držeći noge ravno na podu.

VISOK KVALITET ŠTOFA

Naše xDrive kancelarijske stolice dizajnirane su u skladu sa fizičkim karakteristikama samog korisnika i na taj način omogućavaju pravilno sedenje i držanje tela. Da dodamo, kada se stolica intezivno koristi nekoliko sati, pored ergonomije i udobnosti potrebno je i obratiti pažnju na kvalitet materijala, u ovom slučaju štofa kojim je presvučena. Zato smo odabrali prozračan i izdržljiv štof koji sprečava znojenje kod dugog sedenja, oštećenja prilikom prosipanja pića. Naši materijali dobili su visoke ocene na laboratorijskim testovima.

DUGOTRAJNO METALNO POSTOLJE

Koristimo metalne legure u delovima koji su izloženi visokom pritisku, kao što su unutrašnji skelet, nasloni za ruke, mehanizmi i noge, kako bi svaki proizvod koji proizvodimo bio pogodan i izdržljiv za dugoročnu upotrebu. S obzirom da su gejmerske stolice dizajnirane za dugotrajnu upotrebu, najpogodniji tip nogara su metalne baze. U xDrive Altay seriji koriste se metalne baze prečnika 70 cm sa elektrostatički obojenim premazom koje su izuzetno izdržljive.

TEHNOLOGIJA IZDRŽLJIVIH TOČKIĆA

Pored toga što su korisni za korisnike, vodimo računa da naši proizvodi budu prikladni za okruženje i svaku vrstu poda na kojoj se koriste, te projektujemo svaki deo naših proizvoda u skladu sa tim. Visoko otporni točkići koje koristimo u našim proizvodima su proizvedeni od poliuretanskog materijala. Imaju sposobnost tihe pokretljivosti koja ne ostavlja tragove i ogrebotine na podovima poput parketa, tepiha i pločica.

KROZ KOJE TESTOVE PROLAZE XDRIVE PROIZVODI?

Sa xDrive timom za istraživanje i razvoj timom koji smo formirali sa našim inženjerima i stručnjacima za fizioterapiju, svaki deo koji koristimo u našem proizvodu podvrgavamo laboratorijskim i testovima izdržljivosti, uzimajući u obzir iskustva i povratne informacije korisnika. Radimo za vas da biste imali zdravo i dugotrajno iskustvo sedenja tako što obraćamo pažnju na najmanje detalje u pogledu ergonomije i estetike u dizajnu naših modela.

Informacije

Širina: 74cm
Visina: 135 – 142cm
Dubina: 70cm (baza)

Proizvođač: xDrive
Zemlja porekla: Turska

BESPLATNA DOSTAVA!

Preporučeni proizvodi