Pesada Furniture

Informacije o dostavi

Način isporuke

Isporuka robe na teritoriji Srbije obavlja se u saradnji sa kurirskom službom Bex express. Dostava pošiljaka vrši se u roku od 2 do 5 radnih dana od dana poručivanja. Trudimo se da kupcima obezbedimo ažurnu i brzu dostavu poručenih proizvoda, ali su zbog preopterećenosti kurirskih službi nekada moguća minimalna odstupanja. Porudžbine koje su primljene vikendom ili državnim praznicima biće spakovane I poslate sledećeg radnog dana. Isporuka pošiljaka vrši se radnim danima u periodu od 8-16h, ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, praksa je da Vas kontaktira telefonom I dogovori sa Vama novo vreme isporuke, iz tog razloga veoma je bitno da nam ostavite precizne I tačne informacije o adresi I broju telefona. Ukoliko se isporuka ne realizuje iz drugog pokušaja, pošiljka se vraća nama. U slučaju da Vam je stigla oštećena pošiljka, molimo Vas da nam najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema proizvoda prijavite eventualna oštećenja nastala u transportu, nedostajanje nekih delova ili neispravnost proizvoda. Primljenu robu ste dužni da proverite po preuzimanju od kurira i ako je došlo do greške, potrudićemo se da je u najkraćem mogućem roku ispravimo. Ukoliko na ambalaži ima vidnih tragova oštećenja, savetujemo Vam da takvu pošiljku ne preuzimate.

Troškovi isporuke

Na cenu dostave utiče težina u kilogramima. Prilikom procesa kupovine na našem sajtu, dobićete tačnu informaciju o ceni dostave za Vašu porudžbinu. U samu težinu proizvoda računa se I adekvatno pakovanje za transport.

Za sve narudžbine, isporuka se naplaćuje prema sledećem cenovniku:

 Kategorija u kg  Cena
0 – 10kg   690,00 din
11 – 20kg  1.390,00 din
21 – 30kg  1.990,00 din
31 – 40kg  2.390,00 din
41 – 50 kg  2.990,00 din
 51 kg –   NA UPIT
Besplatna dostava

Za određene proizvode iz naše ponude obezbedili smo Vam besplatnu dostavu. Ova informacija će jasno biti istaknuta pored samog proizvoda.

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Sidebar
Start typing to see posts you are looking for.
Wishlist
0 items Cart
My account