Pesada Furniture

Kompjuterske Stolice

Kompjuterske stolice predstavljaju sastavni deo svakog poslovnog prostora. Neophodno je da izaberete odgovarajuće radne stolice za vaše zaposlene kako biste im obezbedili odgovarajuće uslove za rad. Takođe, one predstavljaju sredstvo rada vaših zaposlenih jer će obezbediti viši nivo produktivnosti.

Zašto je važno izabrati dobre kompjuterske stolice? Prilikom kupovine neophodno je da se odlučite za kvalitetne stolice jer će vam kičmu i vrat držati u pravilnom položaju, čime omogućava da se osećate komforno tokom rada i da nemate bolove u ledjima i vratu. Kupovina kompjuterske stolice je dugoročna investicija u vaše zdravlje, a znamo da zdravlje nema cenu.

Još jedan benefit kupovine odgovarajuće kompjuterske stolice je da ćete podići produktivnost na maksimalni nivo. Razlog tome je kada se osećate udobno bićete fokusirani i nećete gubiti vreme na nameštanje vašeg tela kako biste našli adekvatan položaj. Naše kompjuterske stolice će vam pomoći da završite sve vaše dnevne obaveze i zadatke i da se osećate kao da je dan tek počeo nakon radnog vremena.

Prilikom kupovine radne stolice neophodno je da odaberete i odgovarajuć materijal. Odluka za pravu opciju zavisi da li će biti intezivnije korišćena ili ne. Ako je odgovor da, onda je bolje da se odlučite za robusniji materijal koji može lako da se očisti. U slučaju da se pretežno koristi za kancelarijske poslove, tada biste možda trebali razmotriti nežno tapaciranu verziju.

Sve naše kompjuterske stolice su jednostavne za održavanje i čišćenje, što znači da ćete uvek imati čistu i urednu radnu stanicu. Pored toga, svi naši modeli su izdržljivi i dugotrajni, tako da ćete imati stolicu koja će Vam služiti godinama.

Naše kompjuterske stolice su izrađene od najkvalitetnijih materijala, sa kvalitetnim mehanizmom i velikim brojem podesivih elemenata. Svojim dizajnom će se lako uklopiti u svaki ambijent. U okviru naše ponude izdvojili bismo i kompjuterske stolice za memorijskom penom koje ublažavaju pritisak i brzo se prilagođavaju obliku tela.

Prodaja radnih stolica predstavlja bitan segment našeg poslovanja i sa ponosom možemo reći da imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Širok je spektar cena naših proizvoda i prilagođen je svim bužetima. Pozovite nas i uverite se da imamo najbolji odnos cena – kvalitet.

Cena
- Din.
Kategorija

Kancelarijska stolica Riva braon

Original price was: 21.400,00 Din..Current price is: 15.990,00 Din..

Kancelarijska stolica Flow M

Original price was: 18.400,00 Din..Current price is: 12.870,00 Din..

Kancelarijska stolica Flow L

Original price was: 18.400,00 Din..Current price is: 13.740,00 Din..

Kancelarijska stolica Troya

Original price was: 31.500,00 Din..Current price is: 23.170,00 Din..

Kancelarijska stolica Pera

Original price was: 31.790,00 Din..Current price is: 23.480,00 Din..

Gejmerska stolica xDrive Akdeniz crna

Original price was: 32.455,00 Din..Current price is: 24.999,00 Din..

Gejmerska stolica xDrive Akdeniz maskirna

Original price was: 32.455,00 Din..Current price is: 24.999,00 Din..

Gejmerska stolica xDrive Atak sivo – crvena

Original price was: 35.500,00 Din..Current price is: 31.999,00 Din..

Gejmerska stolica xDrive Altay sivo – crna

Original price was: 58.599,00 Din..Current price is: 49.999,00 Din..

Gejmerska stolica xDrive Atak sivo – crna

Original price was: 35.500,00 Din..Current price is: 31.999,00 Din..
Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.
Wishlist
0 items Cart
My account