Pesada Furniture

Gejmerske Stolice

Dobrodošli u svet vrhunskih gaming stolica, dizajniranih posebno za profesionalne igrače i entuzijaste. Naše gejmerske stolice pružaju neusporedivu udobnost i podršku, dok istovremeno omogućavaju da potpuno uronite u svet svoje omiljene video igre.

Sve naše gejmerske stolice proizvedene su od najboljih materijala, pružajući vam vrhunsku izdržljivost i udobnost koja traje. Uz ergonomske karakteristike koje su dizajnirane kako bi se prilagodile vašem telu, naše stolice su savršeno prilagođene dugim satima igranja.

Pored toga, naše gejmerske stolice imaju i dodatne funkcije koje će poboljšati vaš igrački doživljaj. Možete podešavati visinu stolice, nagib sedala i naslona za ruke, tako da uvek imate savršeno pozicioniranje. Ugrađeni jastučići za glavu i leđa omogućavaju vam da se opustite i uživate u igri, bez obzira na to koliko dugo igrate.

Nema više brige oko toga hoće li stolica izdržati vašu težinu. Naše gejmerske stolice su posebno dizajnirane i testirane kako bi izdržale opterećenje do 140kg, tako da se možete potpuno opustiti i fokusirati na igru.

Uz to, naše stolice su modernog i atraktivnog dizajna, tako da će se savršeno uklopiti u vašu sobu ili radni prostor. Bez obzira na to tražite li stolicu za profesionalnu gaming karijeru ili jednostavno želite maksimalnu udobnost tokom igranja, naše gejmerske stolice su idealan izbor.

Odaberite jednu od stolica i uživajte u najboljoj mogućoj igračkoj opremi. Naše gejmerske stolice su pravi izbor za sve igrače koji žele maksimalan komfor i performanse tokom igre.

 

Cena
- Din.
Kategorija

Gejmerska stolica xDrive Akdeniz crna

Original price was: 32.455,00 Din..Current price is: 24.999,00 Din..

Gejmerska stolica xDrive Akdeniz maskirna

Original price was: 32.455,00 Din..Current price is: 24.999,00 Din..

Gejmerska stolica xDrive Atak sivo – crvena

Original price was: 35.500,00 Din..Current price is: 31.999,00 Din..

Gejmerska stolica xDrive Altay sivo – crna

Original price was: 58.599,00 Din..Current price is: 49.999,00 Din..

Gejmerska stolica xDrive Atak sivo – crna

Original price was: 35.500,00 Din..Current price is: 31.999,00 Din..
Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.
Wishlist
0 items Cart
My account