Pesada Furniture

O nama

Pesada DOO je osnovana u novembru 2020. godine u Beogradu.

Ideja za formiranje internet prodavnice nastala je u proleće iste godine a naš osnovni cilj je ponuda širokog asortimana nameštaja sa akcentom na stolice i stolove kako za komercijalnu tako i za individualnu upotrebu.

Bogat Pesada asortiman uključuje: nameštaj za kuće i stanove, nameštaj za ugostiteljstvo, kancelarijski nameštaj, baštenski nameštaj i mnogo toga drugog uz konstantnu tendeciju rasta asortimana.

Kod nas možete pronaći proizvode koji će zadovoljiti sve vaše potrebe, od dizajna, kvaliteta, širine asortimana do cene. Uz to, naša podrška je tu za vas kako prilikom odabira samih proizvoda, tako i posle same kupovine. Učinićemo sve kako bi vaš dom ili poslovni prostor učinili onakvim kakvim ste oduvek želeli.

U moru proizvoda za koje se u današnje vreme čeka na ogromne rokove isporuke koji idu i do nekoliko meseci, naš prioritet je da kupcima ponudimo robu koja je odmah dostupna ili za koju rok isporuke ne prelazi 30 – 40 dana.

Pesada je idealna opcija za sve ljude koji uživaju da iz udobnosti svog doma, na veoma jednostavan način pronađu sve ono što traže u datom trenutku.

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Korpa
Start typing to see posts you are looking for.
Lista želja
0 items Korpa
Moj nalog