Baštenska garnitura Mykonos lounge bež

120.360,00 Din.

- ODMAH DOSTUPNO
- 2 GODINE GARANCIJE
Šifra proizvoda: 7143 Kategorije: ,

Opis proizvoda

Upoznajte baštensku garnituru Mykonos Lounge Set, savršen spoj jednostavnosti i izuzetne izdržljivosti. Ovaj set je izrađen od izdržljive vremenski otporne smole, dodatno ojačane staklenim vlaknima, turskog proizvođača Siesta Exclusive koji vam pruža nameštaj koji će trajati godinama. Konstrukcija je veoma izdržljiva i garantuje da se neće raspasti, rđati ili propadati, čime osiguravate dugovečnost vašeg komada nameštaja.

Sa zaštitom od UV zračenja, boje ovog seta ostaju postojane i neće izbledeti pod uticajem sunca. Dodatna pogodnost leži u mogućnosti rastavljanja, što olakšava čuvanje i premeštanje u skladu sa vašim potrebama. Bez obzira da li želite da unesete dašak luksuza u svoj enterijer ili da stvorite prijatan kutak na otvorenom, Mykonos Lounge Set je idealan izbor.

Ovaj set je namenjen kako za unutrašnju, tako i za spoljnu upotrebu u komercijalne svrhe, prilagođavajući se vašem stilu života.

Udobnost, trajnost i estetika sjedinjeni su u ovom izvanrednom komadu nameštaja.

Odmah je dostupan.

Informacije

Dvosed:
Širina: 138cm
Visina sedalnog dela: 33cm
Visina naslona: 75cm
Dubina: 72cm

Fotelja:
Širina: 73cm
Visina sedalnog dela: 33cm
Visina naslona: 75cm
Dubina: 72cm

Sto:
Dužina: 65cm
Širina: 65cm
Visina: 33cm

Proizvođač: Siesta
Zemlja porekla: Turska

Na cenu dostave utiče težina u kilogramima. Prilikom procesa kupovine na našem sajtu, dobićete tačnu informaciju o ceni dostave za Vašu porudžbinu. U samu težinu proizvoda računa se I adekvatno pakovanje za transport.

Preporučeni proizvodi