Baštenska stolica Flash-R (Više boja)

5.664,00 Din.

Boje:

Crna
Wenge
- 2 GODINE GARANCIJE
- ODMAH DOSTUPNA
Šifra proizvoda: 1529 Kategorija:

Opis proizvoda

Uplovite u udobnost svog životnog ili poslovnog prostora uz bastensku stolicu Flash-R i njen pleteni dizajn koji unosi toplinu. Ova stolica donosi neprikosnoveni komfor, uz dodatne prednosti prilagođene baš vama! Njen pleteni bočni deo ima inovativnu karakteristiku sakrivanja ogrebotina, čime se čuva njen besprekoran izgled tokom dugog vremenskog perioda.

Bastenska stolica Flash-R se takođe lako kombinuje sa našim stolovima, omogućavajući vam da kreirate savršeno usklađene setove za vašu terasu, vrt ili ugostiteljski objekat. Zahvaljujući svojoj sposobnosti da se slože jedna na drugu, čak do 6 komada, Flash-R stolica je izuzetno praktičan izbor, štedeći vam prostor i olakšavajući skladištenje. Ova bastenska stolica je proizvedena koristeći tehnologiju ubrizgavanja plastike, što osigurava visok kvalitet i trajnost.

Flash-R stolica ne samo da pruža udobnost, već i dodaje estetsku notu svakom prostoru. Odaberite udobnost, funkcionalnost i stil uz Flash-R bastensku stolicu koja spaja inovaciju sa praktičnošću.

Informacije

Širina: 44cm
Visina: 83cm
Dubina: 53cm

Proizvođač: Tilia
Zemlja porekla: Turska

Na cenu dostave utiče težina u kilogramima. Prilikom procesa kupovine na našem sajtu, dobićete tačnu informaciju o ceni dostave za Vašu porudžbinu. U samu težinu proizvoda računa se I adekvatno pakovanje za transport.

Preporučeni proizvodi