Baštenska stolica NES (Više boja)

6.345,00 Din.

Boje:

Mink
Antracit
Crna
Šifra proizvoda: 1342 Kategorija:

Opis proizvoda

Baštenska stolica koja će uneti osveženje i eleganciju u vaš baštenski prostor. Model NES je upravo ono što vašoj bašti treba za vrhunski doživljaj udobnosti i stila.

Sa svojim holističkim oblikom koji se nastavlja na leđima i sedištu, ova stolica pruža maksimalnu udobnost. Napravljena od polipropilena ojačana staklenim vlaknima. NES je lagan i izdržljiv model, što ga čini idealnim za korišćenje kako unutar, tako i van objekta.

Lako se skladišti i čisti, što ga čini ekstra praktičnim. NES stvara svoj stil svojom paletom prirodnih boja. Izrađuje se u verziji sa i bez rukonaslona.

Zahvaljujući tankim prorezima u njegovom dizajnu, obezbeđuje dobru cirkulaciju vazduha, što ga čini nezamenjivim za letnje prostorije. Sa svojim dizajnom koji omogućava protok vazduha, svetla i pogleda, NES se ističe svojim jedinstvenim izgledom, što ne deli prostorije i omogućava transparentan i glatki prelaz dekorativnih predmeta.

Uvedite ovaj model u svoj baštenski prostor i učinite ga nezaboravnim za sve vaše goste.

Informacije

Širina: 48cm
Visina: 83cm
Dubina: 52cm

Proizvođač: Tilia
Zemlja porekla: Turska

Na cenu dostave utiče težina u kilogramima. Prilikom procesa kupovine na našem sajtu, dobićete tačnu informaciju o ceni dostave za Vašu porudžbinu. U samu težinu proizvoda računa se I adekvatno pakovanje za transport.

Preporučeni proizvodi